Referat 030523

 ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​ ​​​​ 03.05.23

 

Referat​​ bestyrelsesmøde d. 3. maj 2023​​ kl. 17.00​​ på Bundsbæk Møllegård

Afbud:​​ TL

 

1: ​​ Godkendelse af referatet fra 15. februar. ​​​​ - ​​ godkendt

 

2: ​​ Orienteringssager v. alle

Diplomprøve: Jeg har talt med Jens Maarbjerg, og han vil gerne have, at vi fylder en bil og kører til Århus – og jeg har sagt ok.​​ ​​ - ​​ Vi kan nok samle nogle deltagere: PH, Pern.H,FJ, +? TL, CR, TM.​​ 

TM kont. Jens M. vedr. dato m.v.

 

Holstebro 750 års byjubilæum​​ ?​​ BJ har deltaget i et møde i Ulfborg.​​ Vi arbejder på at deltage – er fredag i efterårsferien ok​​ ??​​ ( Svampefestival)​​ ellers en lø/sø i sept.

 

3: ​​ Ture og arrangementer v. turledere

Efterårsprogrammet skal laves nu !!!

Bilag: efterårsprogram 2023

 

Kursus i Holstebro ​​​​ - ​​ TM afklarer oplysningsforbund​​ og Skovlund Naturskole. ​​​​ 

Varde ?? Samarbejde med oplysningsforbund – TL ?

Esbjerg/Sædding ​​ - Charly afklarer vedr. oplysningsforbund​​ TL, Pernille​​ H.

 

4: ​​ Hjemmeside / nyhedsbreve v. FJ

Forslag til Facebook-side – TL ? ​​​​ - udsat/afbud TL

Fint at ”Spørg svampeeksperten/Arne Jakobsen” er​​ flyttet​​ op på værktøjslinjen/​​ mere synlig på hjs ​​​​ - ​​ Arne har kontaktet Fjord, og han er tilfreds med ændringen.

 

5: ​​ Økonomi v. TL ​​​​ - ​​ ingen kendte udgifter

Kørepenge​​ til turledere og bestyrelsesmedlemmer – skal der laves om på, at lok.afd. betaler for kørsel ud over 20 (40) km i forbindelse med arbejdsopgaver/planlægning af ture m.v. (1 kr. pr. km. ”befalet kørsel”)​​  ​​ ​​​​ 

Den gældende ordning fortsætter. Der er lagt en blanket ind på hjemmesiden, som skal benyttes, når der skal udbetales kørselsgodtgørelse.

 

6: ​​ Projekter

Klitsvampe ved FJ ​​​​ - ​​ projektet kører/intet nyt

 

Jeg har sendt en mail til Henning Aaser, NST vedr.​​ Husby-svampeprojekt. ​​​​ - ​​ Det er aftalt, at FJ/TM deltager i et møde​​ (aften/fredag)​​ med NST, Henning Aaser,​​ Tanja​​ Kaiser for at afklare, hvordan vi kan deltage. Projektet kan antagelig integreres i klitsvampe-projektet.

 

Nyt vedr. NNP Nørlund Plantage og Harrild Hede v. PH

Peer vil gennemføre tre offentlige ture i projektområdet i løbet af 2023 – datoer og tekst sendes snarest til TM

 

7: ​​ Hvervning v. alle

Foldere og ”Ka de spises” uddeles på ture. Turlederne skal oplyse​​ turdeltagere om​​ at orientere sig på​​ hjemmesiden, hvor turene​​ omtales.

 

8: ​​ Evt.​​ 

 

TM